avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 237 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Adeverinta concediu medical
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Adeverinta concediu medical

Buna, am o angajata care lucreaza de 4 luni la noi, timp in care nu a avut concediu medical. I-am eliberat adeverinta cu 0 zile CM in ultimele 12/24 luni. Medicul la care merge ia spus ca noi trebuie sa trecem pe adeverinta si zilele de CM care le-a avut la societatea la care lucra inainte. Este normal ca eu sa eliberez o astfel de adeverinta? Cum stiu eu sigur ce a avut inainte, si de ce as elibera o adeverinta cu zilele de cm avute la alta firma? Va rog sa ma ajutati sa lamuresc situatia asta. Multumesc

Alte discuții în legătură

Zile concediu medical andreea.nelega andreea.nelega Buna ziua, Am o nelămurire cu privire la eliberarea adeverinței medicale. Știm că se trec zilele de concediu medical avute în ultimele 12/24 luni. ... (vezi toată discuția)
Adevarinta nr. zile cm filica filica am urmatoarea situatie: un salariat a avut cm in perioada 01.01.2013-31.01.2013 cod boala x intra in cm incepand cu 01.01.2014 cod boala tot x pentru care am ... (vezi toată discuția)
Intrerupere in carnetul de munca tzicsor tzicsor Va rog sa ma ajutati cu privire la acesta problema: daca am o intrerupere in cartea de munca de cateva zile ( max 7 - am plecat de la un angajator si m-am ... (vezi toată discuția)