avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Convorbire telefonica
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Convorbire telefonica

As vrea sa stiu daca se poate obține convorbirea telefonică pe care am avut-o în urma cu 6 luni cu infractorul, in care ma amenință?
Ultima modificare: Marți, 25 Februarie 2020
george-neagu, moderator
Nu are de unde sa fie obtinuta, nu inregistreaza nimeni convorbiri telefonice, doar daca exista mandat de supraveghere tehnica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovada, convorbirea telefonica. Ailia Ailia Buna ziua. As vrea sa stiu daca un avocat poate obtine (ca dovada) continutul unei convorbiri telefonice. Stiu ca se pastreaza chiar daca oficial se ... (vezi toată discuția)
Stenograma convorbire telefonica eder eder Sunt abonat la compania de telefonie mobila RDS si doresc sa solicit stenograma unei convorbiri telefonice pe care am purtat-o cu cineva in luna ianuarie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! apelurile telefonice inregistrate (stiu ca toate sunt), ... dobosancamelia25 dobosancamelia25 Buna ziua! Apelurile telefonice inregistrate (stiu ca toate sunt), cat raman stocate, oare, 6 luni? (vezi toată discuția)