avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dovada, convorbirea telefonica.
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dovada, convorbirea telefonica.

Buna ziua.
As vrea sa stiu daca un avocat poate obtine (ca dovada) continutul unei convorbiri telefonice.
Stiu ca se pastreaza chiar daca oficial se recunoaste numai initierea apelului. Vreau sa stiu cum o pot obtine. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:52, 24 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doar daca persoana respectiva a fost interceptata in mod legal, in temeiul unui mandat de supraveghere tehnica, altfel nu are cum, ca nu se inregistreaza convorbirile telefonice.
nu se poate.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu se poate ceea ce vreti.
Nici daca ar exista înregistrarea convorbirii telefonice nu se poate obtine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare convorbiri oprisanu3007 oprisanu3007 pe 19 decembrie 2014 tatal meu a decedat,as dori sa aflu daca este vreo cale prin care as putea obtine inregistrarea convorbirilor cu familia ( 4 frati si ... (vezi toată discuția)
Stenograma la o convorbire telefonica lywakys lywakys buna seara, cum se poate face stenograma la o convorbire telefonica pe care am avuto cu fica mea de 6 ani care e plecata cu sotia in alta localitate mi-ar ... (vezi toată discuția)
Ascultatul telefoanelor nelu95 nelu95 Buna ziua/seara , am o mica nelamurire, intr-un timp se zvonea ca pentru ati asculta telefonul trebuia sa te instiinteze ca esti urmarit penal si ca ai ... (vezi toată discuția)