avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Revizuirea
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Revizuirea

Ce se intampla mai departe, cand este admisa revizuirea?
Mai exista vreo cale de atac, dupa revizuire, daca da, care este termenul si actul normativ?
Cu multumiri anticipate,
,,18.11.2019
Ora estimata: 12:00
Complet: C33 Apel-CV
Tip solutie: Admite revizuirea
Solutia pe scurt: Admite cererea de revizuire. Completează decizia nr. 2877/05.09.2019 a Tribunalului Bucureşti pronunţată în dosarul nr. 23246/4/2018 în sensul că respinge cererea de sesizarea a Înaltei Curti de Casaţie şi Justiţie în vederea pronunţării unei hotărâri prealabile pentru dezlegarea unor chestiuni de drept ca inadmisibilă. Definitivă. Pronunţată, azi, 18.11.2019, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.
Document: Hotarâre 4600/2019 18.11.2019,,
Cu multumiri anticipate,
Ultima modificare: Marți, 25 Februarie 2020
Decebal58, utilizator

Alte discuții în legătură

Revizuire Decebal58 Decebal58 Am avut un dosar pe rol, unde am contestat un p.v. al politiei locale, am pierdut, s-a respins si apelul, am solicitat revizuirea dosarului, a fost admisa ... (vezi toată discuția)
Dosar amanare serban.m serban.m Buna seara,am si eu o intrebare: De ce se poate amana o solutie in decursul a unei luni de zile,avocatul nu a lamurit paratul,acesta s-a prezentat in ziua in ... (vezi toată discuția)
As vrea sa ma ajutati si pe mine cu o problema eu am facut contestatie ... Ralucaralu91 Ralucaralu91 As vrea sa ma ajutati si pe mine cu o problema eu am facut contestatie la o amenda si la o suspendare de permis mia dat permisu sa solutionat cazul in instanta ... (vezi toată discuția)