avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere de chemare in judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere de chemare in judecata

Buna ziua. Vreau sa depun prin posta cu confirmare de primire la Tribunal TMB sectia Comerciala o cerere de dizolvare de drept a unui SRL datorita expirarii duratei de functionare conf.art.227 din Legea 31/1990. Vreau sa stiu daca pot trimite cererea prin posta ? si daca trebuie timbre judiciare (ce valoare ?) si taxa de timbru( ce valoare ?) atasate la cerere. Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 22:07, 25 Februarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se poate trimite prin posta.
acest răspuns util
Da, se poate trimite prin serviciul postal, cu confirmare primire.
Taxa de timbru parca-i de 20 lei pt dizolvare, verificati in OUG 83/2013!
Buna ziua.Am verificat este scutit de taxa de timbru. Ramane intrebarea daca trebuie timbrata cererea cu acele timbre fiscale/juridice ? Multumesc
Buna ziua.Am verificat este scutit de taxa de timbru. Ramane intrebarea daca trebuie timbrata cererea cu acele timbre fiscale/juridice ? Multumesc
acest răspuns util
Este scutită când reclamant este Registrul comerțului!
Doar taxă judiciară de timbru!

Alte discuții în legătură

Partaj - taxa de timbru si altele gilisor gilisor In comunicarea adresa trimisa de judecatorie mi se cere, ca in termen de 10 zile sa precizez valoarea impozabila masei partajabile si sa timbrez cu 3% (cf. ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare ContSters72755 ContSters72755 as dori un punct de vedere in legatura cu o situatie. Acum cativa ani, o persoana a facut un imprumut in bani, prin care acesta persoana consfintea sa fie ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru adrianef adrianef Se poate respinge o actiune pe motiv ca este netimbrata sau insuficient timbrata sau judecatorul da un termen pentru a se timbra actiunea? (vezi toată discuția)