Ma numesc Bogdan. Sotia mea urmeaza sa nasca in aproximativ 6 luni, urmand ca eu sa intru in concediu pentru cresterea copilului. Sunt angajat intr-o societate de aproximativ doi ani jumatate, iar pe langa asta, detin o Intreprindere Individuala si activez in agricultura. Cei de la contabilitate mi-au transmis ca nu beneficiez de veniturile din agricultura de pe II, adica nu intra in calculul indemnizatiei deoarece sunt cu Norma de venit si am la Finante declarat venit impozabil 2500 lei pt anul anterior. Tot contabilitatea imi spune ca daca intru in CCC, firma la care lucrez imi da concediu iar acrivitatea de pe II trebuie sa o suspend.
Intr-un articol postat de dvs, am citit ca persoanele din CCC pot avea simultan cu Indemnizatia si alte venituri impozabile de maxim 6250 lei.
Intrebarea mea este...eu cu II la Norma pe venit, venit impozabil 2500 lei/an, pot activa in continuare, simultan cu Indemnizatia?
Va multumesc anticipat!
Daca intrati in CCC in calitate de salariat, adica va suspendati c.i.m., atunci puteti realiza venituri pe durata CCC din I.I. de maxim 6250 lei net /an calendaristic.