avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Este recunoscuta in algeria căsătoria din romania?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Este recunoscuta in algeria căsătoria din romania?

M-am căsătorit acum 2 ani cu un cetatean algerian, în românia, eu fiind cetatean roman.
Aceasta căsătorie este recunoscuta in Algeria ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:55, 26 Februarie 2020
Banuiesca ca trebuie inregistrata acolo...
Intrebati un avocat de acolo care este procedura...Sau puteti incerca sa discutati cu autoritatile de acolo, nu cred ca gasiti pe site pe cineva care sa cunoasca legislatia de acolo.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Februarie 2020
Ionut.ion, utilizator
Inscriere certificat de căsătorie în ALGERIA
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie romanca cu un cetatean algerian ivonneo0183 ivonneo0183 buna, am si eu o intrebare.in cat timp se poate recunoaste casatoria dintre o romanca si un cetatean algerian la noi in romania, si cum se poate face ... (vezi toată discuția)
Vreau sa ma casatoresc cu un baiat din algeria LatcuNicoleta LatcuNicoleta Buna ziua...in primul rand ma bucur ca sunt aici ..vorbesc cu un baiat din Algeria de 1 an si 2 luni si dorim sa ne casatorim...ne-am gandit sa o facem in ... (vezi toată discuția)
Certificat de casatorie cu apostila de la haga akcentdida84 akcentdida84 buna sunt casatorita cu un algerian , certificatul de inscriere a casatoriei fiind eliberat de ambasada romana din algeria. Ptr ai cere sotului actele in ... (vezi toată discuția)