avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... vreau sa ma casatoresc cu un baiat din Algeria
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

vreau sa ma casatoresc cu un baiat din Algeria

Buna ziua...in primul rand ma bucur ca sunt aici ..vorbesc cu un baiat din Algeria de 1 an si 2 luni si dorim sa ne casatorim...ne-am gandit sa o facem in Tunisia deoarece nicicare din noi nu avem nevoie de viza pentru a ajunge acolo.As dori sa stiu ce acte avem nevoie sa pregatim pentru a ne casatori in Tunisia si unde trebuie depuse?...dar inainte de asta as dori sa stiu daca ne putem casatori in Tunisia (eu cetateanca romana si el cetatean algerian).Eu deocamdata lucrez in Anglia si ma ingrijoreaza faptul ca nu stiu cum sa fac sa ne putem casatori fara sa fiu nevoita sa imi intrerup activitatea la locul de munca pe o perioada prea mare de timp...astept raspuns va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 12:07, 10 Noiembrie 2015
Nu va puteti casatori in Tunisia daca niciunul nu are domiciliul sau resedinta acolo.

Poate gasiti o solutie sa vina in Anglia si sa va casatoriti acolo; daca reusiti, mai trebuie doar sa inscrieti certificatul de casatorie la consulatul Romaniei, ceea ce ar fi foarte bine pentru ca ati obtine certificat de casatorie romanesc. Apoi, pe baza certificatului romanesc puteti cere reintregirea familiei in Anglia.

Informatii despre casatoria in Anglia:
[ link extern ]

Informatii despre inscrierea certificatului romanesc la consulat:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie romanca cu un cetatean algerian ivonneo0183 ivonneo0183 buna, am si eu o intrebare.in cat timp se poate recunoaste casatoria dintre o romanca si un cetatean algerian la noi in romania, si cum se poate face ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean din honduras Alex29011987 Alex29011987 Va salut cu respect, numele meu este Alex, am varsta de 29 de ani, sunt cetatean roman stabilit in Marea Britanie nu demult timp. Am facut eu ce-am facut si ... (vezi toată discuția)
Casatorie in romania cu un cetatean din algeria Ade21 07 Ade21 07 Buna ziua! As vrea sa ma ajutati cu niste sfaturi. De 2 ani vorbesc cu un baiat de nationalitate Algeriana. Cum pot sa il invit in Romania pentru a ne casatori ... (vezi toată discuția)