avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatorie in Romania cu un cetatean din Algeria
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatorie in Romania cu un cetatean din Algeria

Buna ziua! As vrea sa ma ajutati cu niste sfaturi. De 2 ani vorbesc cu un baiat de nationalitate Algeriana. Cum pot sa il invit in Romania pentru a ne casatori aici?? Am depus actele ptr invitate in acest sens dar mi-au fost respinse pe motiv ca el nu se mai intoarce in Algeria. Vrem sa fim o familie cum pot sa obtin acest lucru? Multumesc mult, astept rasp dvs.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 13:18, 30 Iulie 2020
Mergeti dvs. si va casatoriti in Algeria, dupa care solicita dumnealui venirea in Romania pe motiv de reintregire a familiei. Asta daca chiar va iubiti pe bune.
Daca nu ne iubeam nu am fi vorbit doi ani. Vreau sa ne casatorim aici in tara dupa legile din Romania pentru va vreau sa si locuim aici. Nu stiu sigur daca este recunascuta aici la noi casatoria din Algeria. Daca nu avem alta varianta o sa merg acolo. Multumesc de sfat


Justitiarul711 a scris:

Mergeti dvs. si va casatoriti in Algeria, dupa care solicita dumnealui venirea in Romania pe motiv de reintregire a familiei. Asta daca chiar va iubiti pe bune.

Aveti grija ca in Algeria este permisa bigamia/poligamia. Actele cetateanului algerian trebuie supralegalizate pentru a fi valabile in Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de sedere cetatean algerian ContSters215854 ContSters215854 Am si eu nevoie de sfaturile dvs, sunt casatorita cu cetatean algerian, in martie a depus dosar pt viza reintregirea familie a fost refuzat ca lipsea cope la ... (vezi toată discuția)
Casatorie romanca cu un cetatean algerian ivonneo0183 ivonneo0183 buna, am si eu o intrebare.in cat timp se poate recunoaste casatoria dintre o romanca si un cetatean algerian la noi in romania, si cum se poate face ... (vezi toată discuția)
Anulare interdictie acha1400 acha1400 buna nu am reusit sa inchei casatoria in romania cu iubitul meu de nationalitate algeriana deoarece el era solicitant de azil cu intrare ilegala pe teritoriul ... (vezi toată discuția)