avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... permis de sedere cetatean algerian
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

permis de sedere cetatean algerian

Am si eu nevoie de sfaturile dvs, sunt casatorita cu cetatean algerian, in martie a depus dosar pt viza reintregirea familie a fost refuzat ca lipsea cope la certificatul de casatorie, in luna mai a depus iar la indrumarea celor din bucuresti si a primit raspuns negativ pe motiv suspiciune de imigrare ilegala:(, am fost pe 28iunie in audienta la sediul central de imigrare am depus si un memorium astept raspuns, dupa 5 luni de asteptare si telefoane nu mai stiu ce sa fac, certificatul de casatorie a fost tradus la ambasada din alger. ce posibilitati de obtinerea vizei exista? sau ce demers ar trebui sa mai fac? va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters215854 , utilizator 13:13, 18 Iulie 2011
Dar ce mai e si in Algeria , ca pare mai greu sa ajungi ca in Australia....
Faceti o scrisoare cu cele solicitae si copii la documente , trimisa cu confirmare de primire la Ambasada .
Eventual sa va faca sotul o invitatie noua cu documentatie completa!!!
viza sotul a cerut-o pt a veni in romania, scz nu m-am exprimat eu chiar corect, deci sotul a depus cerere de viza la ambasada romaniei in alger.:(
Daca nu exista dovezi cu privire la o relatie statornică si reală ORI poate respinge acordarea vizei si/sau a rezidentei.

Cererea de reintregire a familiei se aproba daca sunt indeplinite urmatoarele conditii:
a. nu existe o stare de bigamie sau de poligamie;
b. solicitantul detine un spatiu de locuit considerat normal pentru o familie similara din Romania;
c. solicitantul poseda mijloace de intretinere, pe langa cele necesare pentru propria intretinere potrivit legii, in cuantum corespunzator salariului minim net pe economie pentru fiecare membru de familie.
deci el nu mai are o alta sotie daca la asta se face referire poligamia, doar cred ca faptul ca ne-am cunoscut pe net, si algeria fiind tara democratica..dar ce ar fi de facut? :((
Bigamia=doua sotii
Poligamia=mai mult de 2 sotii

De cand sunteti casatorita? ati locuit cu el in Algeria? unde v-ati casatorit? Algeria este un stat imigrationist si deloc democratic. Democracy Index 2010 il declara „autoritar” iar Freedom of the Press 2009 „not free”

Alte discuții în legătură

Casatorie in romania cu un cetatean din algeria Ade21 07 Ade21 07 Buna ziua! As vrea sa ma ajutati cu niste sfaturi. De 2 ani vorbesc cu un baiat de nationalitate Algeriana. Cum pot sa il invit in Romania pentru a ne casatori ... (vezi toată discuția)
Reintregirea familiei gaby_riff gaby_riff In urma cu 1 luna am incheiat casatoria in Pakistan iar apoi imediat am inscris certificatul la Ambasada ROMANIEI la Islamabad. As dori sa stiu : 1) daca este ... (vezi toată discuția)
Refuz pentru cet.sirieni!!! ContSters262428 ContSters262428 Buna seara! Ajutati-ma va rog!!! Am dubla cetatenie (MD/RO),sint casatorita cu cetatean Sirian(6 ani si are permis de sedere in MD)...eu detin BI/Rom. si ... (vezi toată discuția)