avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... permis de sedere cetatean algerian
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

permis de sedere cetatean algerian

Am si eu nevoie de sfaturile dvs, sunt casatorita cu cetatean algerian, in martie a depus dosar pt viza reintregirea familie a fost refuzat ca lipsea cope la certificatul de casatorie, in luna mai a depus iar la indrumarea celor din bucuresti si a primit raspuns negativ pe motiv suspiciune de imigrare ilegala:(, am fost pe 28iunie in audienta la sediul central de imigrare am depus si un memorium astept raspuns, dupa 5 luni de asteptare si telefoane nu mai stiu ce sa fac, certificatul de casatorie a fost tradus la ambasada din alger. ce posibilitati de obtinerea vizei exista? sau ce demers ar trebui sa mai fac? va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters215854 , utilizator 13:13, 18 Iulie 2011
Ne cunoastem de 2 ani si ceva, abia anul trecut am fost in algeria si am stat numai 2 luni jumatate, casatoria a fost incheiata in luna ianuarie anul acesta in algeria si certificatul transcris la ambasada romani in alger, ce e curios ca in acel timp a mai fost cineva si sa casatorit, tot li sa refuzat viza, tot au fost indrumati sa depuna din nou dosar , dupa ce sotia dinsului a fost in audienta la bucuresti si apoi respectivul a primit viza(ea are 42 si el 26), la mine m-am gandit poate ca am avut in trecut o alta casatorie, dar nu vad legatura, mai ales ca exista scrisori, hartii de la cadouri trimise din 2009. nu stiu ce sa zic, indrumati-ma dvs. multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie in romania cu un cetatean din algeria Ade21 07 Ade21 07 Buna ziua! As vrea sa ma ajutati cu niste sfaturi. De 2 ani vorbesc cu un baiat de nationalitate Algeriana. Cum pot sa il invit in Romania pentru a ne casatori ... (vezi toată discuția)
Reintregirea familiei gaby_riff gaby_riff In urma cu 1 luna am incheiat casatoria in Pakistan iar apoi imediat am inscris certificatul la Ambasada ROMANIEI la Islamabad. As dori sa stiu : 1) daca este ... (vezi toată discuția)
Refuz pentru cet.sirieni!!! ContSters262428 ContSters262428 Buna seara! Ajutati-ma va rog!!! Am dubla cetatenie (MD/RO),sint casatorita cu cetatean Sirian(6 ani si are permis de sedere in MD)...eu detin BI/Rom. si ... (vezi toată discuția)