avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Returnarea unui produs
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Returnarea unui produs

Buna ziua, am cumparat un produs online si am vrut sa il returnez fiind defect, am reusit sa il trimit inapoi in ziua 13, pe 3 ianuarie precízez ca 1 si 2 erau Sarbatori legale, comerciantul spune ca termenul de 14 zile a fost depasit, fac reclamatie la ANPC de unde primesc o solutie nefavorabila dupa 45 de zile de asteptare, pot sa dau in judecata firma?, daca firma este din Ploiesti si eu din Sighisoara in ce oras depun actele?

Alte discuții în legătură

Garantie produs cumparat online tdrtdr tdrtdr Buna ziua, Am cumparat un telefon de la un magazin online. L-am primit pe 27 iar acum am observat ca are un defect la camera foto. Nu au trecut nici 48ore de ... (vezi toată discuția)
Raspunsuri comercianti AndreeaC13 AndreeaC13 Buna seara, as avea nevoie sa stiu in cat timp trebuie sa raspunda un comerciant la o reclamatie in privinta unui produs returnat in perioada de garantie. Am ... (vezi toată discuția)
Produs de trimis in service lauricafl lauricafl Buna ziua. Am o problema cu o casca bluetooth in valoare de 100 ron. S-a defectat si vreau sa o trimit in service. Am cumparat-o online si acelasi site ma ... (vezi toată discuția)