avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Certificat handicap - nelamurire
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Certificat handicap - nelamurire

Buna ziua! Am un copil cu handicap grav, eu fiind asistent personal. Am cumparat o proprietate care e mai potrivita pentru el(casa) dar este in alt judet. Putem ramane cu actele de handicap pe judetul nostru, atata timp cat pastram si apartamentul de aici, dar copilul sa mearga la scoala in celalalt judet? Vrem sa stam la casa luni-vineri, cat are si scoala iar in weekend sa venim la bloc.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Asistent personal copil handicap grav Mihaitl Mihaitl Buna ziua. Am un copil care are o mare suferinta ,handicap grav , in varsta de 5 ani, iar eu sunt in concediu de crestere a copilului cu handicap grav ... (vezi toată discuția)
Asistent personal pentru cei 2 copii cu handicap grav Ankvio Ankvio Buna ziua .am 2 copii cu handicap grav si primaria nu vrea sa ma angajeze pe motiv ca cei mici de luni pana vineri sunt la scoala speciala.ce parere ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am un copil minor cu grad de handicap 2( accentuat) ... farcasalin farcasalin Buna ziua Am un copil minor cu grad de handicap 2( accentuat) si vreau sa stiu daca conform art.28 din L 448/2006,eu si sotia fiind reprezentanti legali,eu ... (vezi toată discuția)