avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Asistent personal pentru cei 2 copii cu handicap grav
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Asistent personal pentru cei 2 copii cu handicap grav

Buna ziua .am 2 copii cu handicap grav si primaria nu vrea sa ma angajeze pe motiv ca cei mici de luni pana vineri sunt la scoala speciala.ce parere aveti?multumesc
Ultima modificare: Marți, 9 Februarie 2021
ana-cer, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:04, 10 Februarie 2021
Sa va angajeze pe ce post?
Asistent personal

Cornel Vasile a scris:

Sa va angajeze pe ce post?

Probabil ca din cauza ca pe durata cat sunt la scoala, dvs nu aveti cum sa îngrijiti și sa protejati persoana cu handicap grav. De asemenea, program de lucru s-ar suprapune cu perioada cat sunt la scoala.

Ati depus actele pentru angajare ?
Nu am depus.nu mi le primeste .

Cornel Vasile a scris:

Probabil ca din cauza ca pe durata cat sunt la scoala, dvs nu aveti cum sa îngrijiti și sa protejati persoana cu handicap grav. De asemenea, program de lucru s-ar suprapune cu perioada cat sunt la scoala.

Ati depus actele pentru angajare ?

Depuneti-le prin posta cu confirmare de primire .....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asistenta sociala adult LucianRO LucianRO Deci,sora mea,are 19 ani,a absolvit liceu+bacalaureat si este la facultate Am o matusa.in varsta de 75 ani,cu grave deficiente de vedere(un ochi este ... (vezi toată discuția)
Contract insotitor persoana cu handicap? Luu Luu Buna ziua. De mai mult de un an de zile am grija de tatal meu care are o boala ce a degenerat in paralizie totala. Incepand cu luna aceasta, va fi trecut ca ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de insotitor Avram_Stefan Avram_Stefan Buna ziua! Am si eu o nelamurire in privinta acordarii indemnizatiei de insotitor in alt judet decat cel in care figurez.Problema sta cam asa. Sunt persoana ... (vezi toată discuția)