Am primit instiintare de la director pe maillul institutiei ,unde are acces oricine , sa dau nota explicativa ,că, de ce am refuzat o urocultura , kn conditiile in care nu a venit nimeni in ziua respectiva cu proba de urocultura la laborator ! Nu exista reclamatie scrisa pe numele meu de la niciun pacient ,la secretariat iar eu trebuie sa specific de ce am refuzat o analiza care nici nu a venit la laborator ! Am aflat ca cineva din interior (de la altă sectie ) a sunat si l-a informat gresit , eu am refuzat o analiza care nu se face la noi in laborator !
Practica judiciara si doctrina au statuat ca, notele de relaţii, referatele, notele explicative nu fac dovada efectuării cercetării prealabile. Aşadar, angajatorul trebuie să dovedească faptul că a convocat în scris salariatul, precizând obiectul, data, ora şi locul convocarii. (Curtea de Apel Iaşi, Secţia Litigii de Muncă şi Asigurări Sociale, Decizia nr. 99 din 26 februarie 2008, www.jurisprudenta.org)
Puteti da acea nota, in care sa explicati situatia reala.
Faptul ca vi s-a cerut sa dati doar o nota explicativa nu e de natura a va simti acuzata in vreun fel. O puteti da pentru a lamuri situatia. Numai in cazul in care ati fi chemata la o cercetare disciplinara puteti afirma ca sunteti invinuita de vreo fapta.
Concediere
anyanca
Buna ziua,lucrez într-un laborator de analize medicale pe recoltare probe SI recepție pacienți .precizez că sunt monitorizata cu camera video audio. Am ... (vezi toată discuția)