avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Contract comodat privind uscatorul scarii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Contract comodat privind uscatorul scarii

Buna seara.Vreau sa inchei un contract de comodat cu locatarii scarii pentru darea in folosinta a uscatorului, am.nevoie de acordul tuturor proprietarilor sau de 50% plus 1..Care este noua lege?Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:57, 28 Februarie 2020
Daca exista un singur uscator pentru tot blocul, fiecare proprietar are o parte din acel uscator deci fiecare trebuie sa isi exprime acordul in privinta lui.
Contractul de comodat nu se incheie cu locatarii condominiului ci cu asociatia de proprietari responsabila pentru administrarea partii comune condominiu
Pentru corecta si completa dv informare studiati atent disp L nr 196.2018
Uscatorul reprezinta parte comuna condominiu
Conform dispozitii in vigoare schimbarea destinatiei partii comune trebuie sa parcurga o procedura legal prevazuta care implica acordul tuturor proprietarilor care sa cedeeze cota parte si acordul asociatiei de proprietari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vânzare uscătorie la bloc pancsyka pancsyka Bună ziua! Dorim sa vindem uscătoria de la bloc. Care sunt demersurile pentru a pune pe nume? Mulțumesc! O zi buna! (vezi toată discuția)
Buna ziua. locuiesc intr-un bloc de apartamente, singura uscatorie ... claudiabujor claudiabujor Buna ziua. Locuiesc intr-un bloc de apartamente, singura uscatorie a scarii este perete in perete cu apartamentul meu.As dori sa o cumpar pentru a adauga un ... (vezi toată discuția)
Mutare usa intrare in apartament Vali12 Vali12 Am achizitionat un apartament la parterul unui bloc vechi si vreau să mut ușă de la intrare cu un (1) metru mai in față, pe spatiul comun, deoarece in ... (vezi toată discuția)