avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Inregistrare concediu medical
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Inregistrare concediu medical

Am un salariat care are 3 zile de concediu medical in februarie.El este angajat la o firma cu 8 ore iar la 2 firme cu timp partial. Concediul medical il inregistrez doar pe firma unde lucreaza cu 8 ore?
Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Februarie 2020
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna komon komon sunt angajata la doua firme si as dori sa stiu daca am dreptul la fiecare societate la 21 zile de concediu de odihna (vezi toată discuția)
Concediu de odihna pentru c.i.m. cu durata 8 ore / luna trandafir2 trandafir2 Buna ziua, Urmeaza sa incheiem un c.i.m. cu durata de 8 ore / luna. Practic angajatul va lucra o zi pe luna. In acest caz, de cate zile de concediu pe an ... (vezi toată discuția)
Co norma partiala v_florina v_florina Buna ziua, Revin cu vesnica intrebare referitoare la CO pentru angajat cu norma partiala. Inteleg, daca am un angajat cu norma de 2 ore/zi si 21 zile CO, ... (vezi toată discuția)