avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Militare contract arenda
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Militare contract arenda

Buna ziua tuturor,Am încheiat un contract de arenda pt un teren agricol între mine proprietara și o societate,aparținând fratelui primarului din raza comunei unde se afla terenul,in 2019.Mentionez ca acest contract a fost înregistrat la camera agricolă a acestei comune.Dupa 5 luni am primit o notificare dim partea primăriei din care rezulta ca,contractul de arenda încheiat este nu-l pt ca exista un alt contract de arenda și o convenție valabile pana in anul 2024.Ce pot face in acest caz?Este legal?La data încheierii contractului meu de arenda nu figura in evidentele primăriei un alt contract încheiat.Multumesc frumos tuturor!

Alte discuții în legătură

Impozit pe venit din arenda sanduana sanduana buna ziua! In luna noiembrie 2009 am incheiat un contract de arenda cu o societate agricola. Nu am stiut de obligativitatea mea, in calitate de arendator, de ... (vezi toată discuția)
Contracte de schimb terenuri intre doi arendasi dan_sur_cr dan_sur_cr In ce caz sunt valabile?Este necesar acordul scris al proprietarului?Daca le inregistreaza secretarul primariei rezulta implicita ca au capatat forma ... (vezi toată discuția)
Acordare subventii rodica_rodi rodica_rodi Buna ziua.Sunt administratorul unei firme ce lucreaza teren agricol in arenda luat de la persoane fizice cu care am incheiat contracte de arenda,inregistrate ... (vezi toată discuția)