avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Plata impozit ca si cheltuiala
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Plata impozit ca si cheltuiala

In anul 2019 am platiti impozit aferent 2018.
Acest impozit plus comisionul aferent sunt cheltuieli care se prind in contabilitatea pe 2019? Cum, ca orice alta cheltuiala?
Ultima modificare: Vineri, 28 Februarie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:54, 28 Februarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Impozitul pe venitul din activitati independente de 10% platit, nu este cheltuiala deductibila. Il treceti in registrul jurnal de incasari si plati dar nu il luati in calcul ca si cheltuiala deductibila la completarea registrului de evidenta fiscala si declaratiei unice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte lunare intreprindere individuala IzabelaMaria IzabelaMaria Bună dimineața! Mi am deschis recent o intreprindere individuala, nu am angajați. Vă rog să îmi spuneți dacă îmi trebuie contabilă? Ce ... (vezi toată discuția)
Deducere curs recrutor pfa Alexutu123 Alexutu123 Am un PFA cu obiect de activitate agentie de plasare a fortei de munca. Vreau sa urmez un curs de recrutor. Este costul cursului deductibil si ce inseamna? Se ... (vezi toată discuția)
Pfa pentru calcularea venitului net pe 2018 Nicoleta 1956 Nicoleta 1956 Am inteles ca pentru anul 2018 nu se mai emit decizi de impunere de anaf. Pe anul 2017 la calcularea venitului net au fost excluse chetuielile cu contributiile ... (vezi toată discuția)