avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Primaria nu vrea sa mi mai concesioneze o parte din ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Primaria nu vrea sa mi mai concesioneze o parte din terenul pe care sa construit o casa pe care am cumparato

Prin act vanz cumparare am dobandit o locuinta construita pe terenul primariei printrun contract de concesiune .Cand m am dus la primarie sa preiau concesiunea acestia au refuzat sa mi faca preluarea conform extrasului de carte funciara de pe care sa facut act vanzare cump pe motiv ca in ev lor nu mai figureaza cu suprafata de 435 m si cu 214m restul fiind reziliat .Eu am cadastru pe si intabulare pe 435 m .Ce pot face cui ma adresez ca primaria nu vrea sa respecte extrasul de carte funciara

Alte discuții în legătură

Primaria nu vrea sa mi predea concesiunea . nelu_nedi nelu_nedi In urma unei licitatii am cumparat o locuinta de la o firma aflata in faliment. Terenul pe care este construita este concesionat de primarie vechiului ... (vezi toată discuția)
Pamant vandut de doua ori boban81 boban81 Batrana a dobandit in 2010 de la raposatul ei sot niste terenuri extravilane.Anul acesta a intabulat o suprafata pe care a vandut-o pe data de 15.03.2012.A ... (vezi toată discuția)
Achizitionare casa fara intabulare in vederea demolarii Brezae Brezae Sunt interesat sa achizitionez o casa batraneasca care nu este intabulata. Intrebarea mea este: Mai este necesara intabularea acesteia, de vreme ce doresc sa o ... (vezi toată discuția)