avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Termen
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Termen

Va rog....puteti sa mi spuneti ce inseamna "interdicție de grevare cu sarcini pe toată durata finanțării?
Adică până la restituirea împrumutului + alte sume (dobânzi, onorarii etc.) bunul respectiv nu poate fi grevat de alte sarcini în favoarea altui/altor creditori. Puteți să îl ”grevați cu sarcini” doar cu acordul expres, scris, prealabil al creditorului (finanțatorului).
Cu alte cuvinte nu aveți voie să ipotecați sau gajați bunul respectiv până la restituirea integrală a împrumutului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere apartament luat prin prima casa 2013 cristhy45 cristhy45 Buna ziua , poate ma ajuta si pe mine cineva . Am cateva lucruri neclare in legatura cu inchirerea unui ap cu 2 camere luat prin programul prima casa la ... (vezi toată discuția)
Pot pune ipoteca pe o casa ipotecata deja? Costin Savescu Costin Savescu Am o casa ipotecata de banca. Mai pot pune o ipoteca in favoarea unei persoane fizice la un imprumut de bani pe care sa mi-l dea acea persoana prin notar? In ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament achizitionat prin prima casa Hexman Hexman Am achizitionat un apartament prin Prima Casa in 2014, il pot inchiria avand urmatoarea clauza in contractrul cu banca: - prezentarea unui extras de carte ... (vezi toată discuția)