avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Insolventa
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Insolventa

Daca firma la care lurez este in insolventa si nu-mi mai plteste contributiile la stat risc sa imi pierd dreptul de a intra in ccc?Cum pot verifica daca sunt platite contributiile?
Cel mai recent răspuns: Monica Miron , Consultant fiscal 10:25, 10 Decembrie 2009
la directia de finante publice din localitatea unde sunteti , bugetul fondurilor speciale, intrebati acolo

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De sporul de 15% din salariul de baza prevazut în h. g nr. 751/2018 ... Florin xtx Florin xtx De sporul de 15% din salariul de baza prevazut în H. G nr. 751/2018 respectiv art. 22 alin. 2 din Legea cadrul 153/2017 beneficiaza doar persoanele cu ... (vezi toată discuția)
Legea 153/2017 sexu sexu Art. 2. - Domeniul de aplicare (1) Dispozițiile prezentei legi se aplică: a) personalului din autorități și instituții publice, respectiv ... (vezi toată discuția)
Cartea de munca alinastanraluca alinastanraluca As mai avea si eu o intrebare ,cum pot afla daca mi s-au platit lunile muncite,daca s-au achitat de catre angajator? Va multumesc (vezi toată discuția)