avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Cartea de munca
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Cartea de munca

As mai avea si eu o intrebare ,cum pot afla daca mi s-au platit lunile muncite,daca s-au achitat de catre angajator? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 13:55, 12 Decembrie 2009
Trebuie sa va interesati la autoritatile unde angajatorul trebuia sa vireze contributile pentru dv. pensii,, somaj,sanatate,etc.
la directia de finante publice din orasul in care sunteti , daca stiti codul fiscal al firmei puteti intreba acolo daca sunt restante de plati la bugetul fondurilor speciale si bugetul de stat (impozit pe salarii)
Aceste informatii nu se prea dau salariatilor,dar puteti vedea bilantul contabil ori pe site-ul de la Finante ori la Registrul Comertului,pentru anul 2008,dar nu stiu la ce va ajuta aceasta informatie.

Conform Codului Muncii angajatorul este obligat sa comunice salariatilor situatia sa financiara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl indrumari dupa infiintare geo_27 geo_27 buna ziua, lamuriti-ma si pe mine va rog frumos Cine imi spune ce documente trebuie sa cumpar dupa ce am infiintat srl-ul?(registrul de ... (vezi toată discuția)
Firma in lichidare. ce pot face? cata.bogdan cata.bogdan Buna ziua, Am o firma inregistrata in 2003 care nu a avut niciodata activitate. Nu am taiat factura pentru nimic, nu am prestat servicii, deci activitate ... (vezi toată discuția)
Cotizatii catre stat, ada2113 ada2113 Buna ziua, Va rog daca se poate sa ma ajutati am un contract de munca pe 4 ore la o firma din decembrie 2007(am avut in paralel si un contract pe 8 ore ... (vezi toată discuția)