Am cumpărat o mașină și am făcut cvc cu proprietarul... Am vândut mașina varului meu doar cu o hârtie scrisa de mana și 2 martori... Ce valabilitate are în fata instantei... Varul meu a dat mașina mai departe la un schimb fără sa mai facă acte de vc... Toate actele au rămas în mașină inclusiv cvc făcut între mn și proprietar... Și nu am mai apucat sa duc un contract la primărie sa îl înregistrez... Acum proprietarul de la care am luat eu mașina ma dat în judecata... Cum este de procedat ca nu știu unde se afla mașina respectiva de 3 ani
Buna ziua,
V-a dat in judecata pentru ca nu ati inregistrat contractul de vanzare-cumparare a masinii la politie si la fisc.
Vechiul proprietar a ramas cu masina inregistrata pe numele lui in evidentele politiei si primariei.
Dvs. trebuie sa va aparati chemand in garantie persoana careia i-ati dat mai departe masina.
Daca nu o mai cunoasteti, sunteti bun de plata!
Da, exact asa sa întâmplat... El a rămas proprietar pe mașină. Mașina a trecut prin mai multe mâini și a fost o chestie când proprietarul la găsit pe cel care folosea mașina și la dat la politia din zona respectiva și respectivul a vândut mașina în secunda 2... Pana a ajuns politia la el respectivul nu mai avea mașina...
Radiere masina
catalinion84
Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea problema caci nu mai inteleg nimic. Am vandut acum cateva luni un autoturism catre cineva. Am facut ... (vezi toată discuția)
Fiscalul auto
Cristian radu1
Am vandut masina,am facut contract de v-c si a ramas ca in zilele urmatoare sa ii trimit fiscalul(eu sunt din Bz si masina s.a vandut in Arges).Toate cele 5 ... (vezi toată discuția)