avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ajutor de deces
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ajutor de deces

Daca sotul meu a lucrat la cfr si a decedat,ajutorul de deces il primesc de la cfr sau de la casa de pensii?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:47, 2 Martie 2020
De la casa teritorială de pensii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor de inmormantare laro laro Buna ziua , o rugaminte mare , nu stiu cum se procedeaza in cazul unei angajate la Primarie ? Persoana este angajata ca asistent social la Primarie pentru ... (vezi toată discuția)
Ajutor deces pentru veterani de razboi iongatejoiu iongatejoiu Mama mea (93 ani-decedata) a fost pensionara de stat si primea pensie, iar ca si vaduva de veteran de razboi, primea pensie si de la Veterani compusa din ... (vezi toată discuția)
Ajutor de inmormantare marcy74 marcy74 buna ziua, in calitate de angajator ma confrunt cu un deces in randul angajatilor.Mama persoanei decedate s-a prezentat azi la casa de pensii cu toate ... (vezi toată discuția)