avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incadrare gresit gradatie vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incadrare gresit gradatie vechime

Am o nelamurire, lucrez in domeniul public cu o vechime de peste 20 ani, am observat ca pe fluturas sunt incadrat la gradatia 3. nu ar trebuie sa fiu incadrat la gradatia 5? sau am inteles eu gresit?
Ultima modificare: Duminică, 1 Martie 2020
cezur712, utilizator

Alte discuții în legătură

Spor vechime 2015 bugetar pmarians pmarians buna ziua, tatal meu este bugetar , angajat la primaria unei comune ca lucrator calificat. are o vechime in munca de 34 ani , ultimii 10 ani ca bugetar. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , va rog ,daca puteti sa ma ajutati sa lamuresc urmatoarea ... nelu 2009tm nelu 2009tm buna ziua , va rog ,daca puteti sa ma ajutati sa lamuresc urmatoarea situatie : persoana-femeie ,virsta 48 ani , vechime in munca-29 ani ,din care ultimii 3 ... (vezi toată discuția)
Salariu functionari publici roxanaraveca roxanaraveca Buna ziua, Am o mare nelamurire si va rog sa ma ajutati: In anul 2011 au absolvit facultatea, doi functionari din primarie. Unul dintre ei a fost promovat ... (vezi toată discuția)