avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Deranj
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Deranj

Bună... As dori sa știu... În situația când este copil mic de nici 2ani...care plânge mai urla se joaca cu mașinuțele mai scăpa obiecte... Mai țopăie sau cade... Menționez nu în orele de liniște... Și vecina bate în calorifer sau cu coada de matura în tavan... Ce masuri se pot lua... Copilul sperindu-se la zgomotele făcute de vecina din cauza ca o deranjează copilul? Multumesc
Cel mai recent răspuns: jurist2020 , utilizator 17:09, 2 Martie 2020
Viata la bloc nu este pe cat de roza ne dorim
Situatiile mai putin placute trebuiesc solutionate cu intelegere cu intelepciune si cu toleranta
Pentru solutionare,incercati sa asigurati izolarea fonica a pardoselii camerei unde se joaca copilul
Discutați ca de la vecin la vecin și educați copilul în spiritul păstrării liniștii, e în creștere, nu o să fie tot timpul mic! Și în felul ăsta trebuie să se învețe să nu-i mai fie frică de zgomote!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu reclamatiile vecinului la adresa familiei mele eladea eladea Buna ziua, M-am mutat de 2 ani in apartamentul tatalui meu (el locuieste in apartamentul mai mic), specific ca nu am niciun fel de act. Platesc intretinerea ... (vezi toată discuția)
Litigiu liniste bloc ContSters44693 ContSters44693 Buna ziua! As vrea sa stiu ce sanse am in caz ca ajung la situatia unui litigiu cu vecinii de deasupra in problema galagiei pe care o fac. Am mai expus pe ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. suntem mutați de curând într-un bloc. vecinii ... Maiby1234 Maiby1234 Bună ziua. Suntem mutați de curând într-un bloc. Vecinii de dedesubt amabili și înțelegatori. De ceva vreme însă se tot înfățișează la noi la ... (vezi toată discuția)