avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Factura de penalalizari
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Factura de penalalizari

Buna ziua,
Firma la care lucrez, a emis o factura cu penalizari pentru o institutie ce nu si-a achitat factura. Institutia apoi a achitat factura de penalizari, dar nu si factura initiala, cea la care s-au calculat de fapt penalizarile.
S-a mai intalnit cineva cu aceasta situatie?
Se mai emite o alta factura de penalalizari? Si daca da, se poate sa mai cuprinda aceiasi perioada ca si prima factura de penalizari?
Ultima modificare: Luni, 2 Martie 2020
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Plata penalitati dupa 3 ani nefacturate MarcelO MarcelO Buna ziua ! Ma confrunt cu urmatoarea situatie : In perioada 2006-2008 am achizitionat marfa de la o firma. La sf. anului 2008 am achitat intreaga datorie. ... (vezi toată discuția)
Diferenta de la o nota de plata gresita ... adirotaru adirotaru Buna, Am o problema si caut o lamurire in comunitate si anume: In urma cu 2 ani am achizitionat o masina noua de la un concesionar, care mi-a intocmit o ... (vezi toată discuția)
Fondul de rulment in asociatia de proprietari VILI48 VILI48 VA ROG SA MA LAMURITI:La infintarea asociatie de locatari s-a constituit un fond de rulment care reprezenta media cheltuielilor la intretinere a 12 luni ... (vezi toată discuția)