avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Factura de penalalizari
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Factura de penalalizari

Buna ziua,
Firma la care lucrez, a emis o factura cu penalizari pentru o institutie ce nu si-a achitat factura. Institutia apoi a achitat factura de penalizari, dar nu si factura initiala, cea la care s-au calculat de fapt penalizarile.
S-a mai intalnit cineva cu aceasta situatie?
Se mai emite o alta factura de penalalizari? Si daca da, se poate sa mai cuprinda aceiasi perioada ca si prima factura de penalizari?
Ultima modificare: Luni, 2 Martie 2020
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Plata penalitati dupa 3 ani nefacturate MarcelO MarcelO Buna ziua ! Ma confrunt cu urmatoarea situatie : In perioada 2006-2008 am achizitionat marfa de la o firma. La sf. anului 2008 am achitat intreaga datorie. ... (vezi toată discuția)
Diferenta de la o nota de plata gresita ... adirotaru adirotaru Buna, Am o problema si caut o lamurire in comunitate si anume: In urma cu 2 ani am achizitionat o masina noua de la un concesionar, care mi-a intocmit o ... (vezi toată discuția)
Restituire parțială a garanției Medeea22 Medeea22 Bună ziua! Am închiriat un spațiu comercial în data de Septembrie 2022. În contractul de închiriere se menționează faptul că până la finalul ... (vezi toată discuția)