avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Declaratie pe propria raspundere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Declaratie pe propria raspundere

Buna ziua. Am o problema. Este necesar sa merg la notar pt o declaratie. Ce pot face tinand cont ca nu am buletinul in tara cateva saptamani(este la schimbat in anglia pt un alt carnet de sofer). Am putea sa dau declaratir cu copie de pe buletin?

Alte discuții în legătură

Procura pt plecare cu copii in strainatate in lipsa unuia din parinti iulian_stefan01 iulian_stefan01 Va salut,, M-a rugat o prietena sa ma interesez cum ar putea sa faca rost de o procura pentru a putea pleca cu copii in strainatate dupa sotul ei. Sotul e ... (vezi toată discuția)
Transcriere certificat de nastere strain Scorpionul Scorpionul Buna Ziua Doresc sa fac copilului meu certificat de nastere romanesc si nu prea stiu ce acte sunt necesare pt asta. Situatia sta c-am asa....Amandoi parintii ... (vezi toată discuția)
Dovada provizorie circulat in strainatate Roxie Roxie Buna ziua, Saptamana trecuta cineva mi-a sters aripa masinii in trafic, nu s-a oprit atunci, eu nu am declarat la politie accidentul, dar a facut-o vinovatul. ... (vezi toată discuția)