avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general registru de casa in valuta
Discuție deschisă în Contabilitate în general

registru de casa in valuta

Am postat problema mea sub titlul "registrul de casa in valuta" in data de 9 decembrie 2009 ora 23:29.
Va rog frumos ajutati-ma si pe mine cu un raspuns,daca se poate.
Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: deacroxana , utilizator 10:33, 1 Aprilie 2010
scutit cu drept de deducere
Bonurile fiscale in lei, in afara de carburanti, cu valoare mai mare de 100 lei stiu ca sunt nedeductibile.
Intrebarea mea este ce se intampla cu bonurile in valuta cu valoare peste 100 lei, de exemplu taxe de drum, roviniete care sunt cheltuieli corespunzatoare activitatii de transport de marfuri international?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa facturi valuta cactusul cactusul Poate sa-mi spuna cineva daca un CMI poate sa elibereze facturi in valuta si sa incaseze in valuta cu chitanta si prin banca? Avem clienti din strainatate pe ... (vezi toată discuția)
Inreg tva import anonim anonim Cum se inreg un import de marfa ? Dar factura de la comsionarul vamal cu TVA aferent importului?
Multumesc! (vezi toată discuția)
Care este data corecta a efectuarii operatiunilor? alina240 alina240 Buna ziua, Am din nou o intrebare. Ex: Firma presteaza servicii pentru o alta firma din UE. In data de 15.02. emite o factura in euro la cursul BNR. ... (vezi toată discuția)