avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Vatamare corporala din culpa
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Vatamare corporala din culpa

Bună ziua
De curând soția mea când a dat sa plece din parcare cu spatele s-a trezit cu o doamna lângă ea țipând ca a fost acroșată de mașina. Soția a spus ca nu a vazut-o doar victima stătea pe picioarele ei când făcea acuzații așa ca soția i-a spus ca duce fata la școală și se întoarce înapoi. Era prea târziu când a venit de la școală politia o aștepta. Victima sunase deja la 112 pe motiv ca a plecat soția de la locul accidentului. Au fost la politie au dat declarații ambele părți soția s- a ales doar cu amenda. Victima a spus ca nu are nici și nici nu a vrut sa meargă la spital. Mai târziu soția a fost sunată de la politie sa vina sa mai dea o declarație ca sa se închidă dosarul penal deschis pe numele ei. Eu din câte știu cică așa ar fi procedura în cazul uneî reclamații. Acum stau sa intreb ee vorba de vatamare corporala din culpa sau fuga de la locul accidentuluî fiindcă de la soție va rog sa mă credeți nu pot afla nimic așa de bulversata este
Vă mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: eugenoctavian1968 , utilizator 16:13, 10 Martie 2020
Vrei să afli de la noi ce nu ți-a spus soția? Puțin probabil...
Când ai probleme de genul acesta nu pleci de acolo chiar dacă te trage cineva!
Dacă pietonul pleacă, atunci ești scăpat, dar tu șofer NU pleci de la locul faptei.
Ultima modificare: Marți, 10 Martie 2020
eugenoctavian1968, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am acrosat un pieton, cand acesta traversa prin loc ... SANTIER SANTIER Buna ziua! Am acrosat un pieton, cand acesta traversa prin loc nepermis. Acesta s-a dezechilibrat, a cazut apoi s-a ridicat, am avut un schimb de replici ... (vezi toată discuția)
Accident rutier Valeriu Preda Valeriu Preda Buna seara!Va rog din suflet sa ma sfatuiti si pe mine in legatura cu ceea ce ar trebui sa fac in cazul meu... In dimineata zilei de 22 decembrie2009,in jurul ... (vezi toată discuția)
Problema permis de conducere ContSters379535 ContSters379535 Buna seara Vreau sa ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi legate de permisul de conducere Aflandu-ma la un semafor in Constanta fiind a 3 a masina in ... (vezi toată discuția)