avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Salarizare
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Salarizare

Sunt angajat in sistemul bugetar.Programul de lucru este de 12/24 si 12/48. pentru asigurarea continuității.La salariu de baza primim sporul de vatamare 15% si cel de tură 15% Pentru orele care ne cad sâmbăta si duminica nimic.Este legal?Mi- au specificat faptul ca lucrând în ture nu beneficiez de spor pt weekend.pt că i-l am pe cel de tură.Colegii care nu lucreaza in weekend sunt platiti 100%.Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Buna ziua lucrez ca frigotehnist la o fabrica de inghetata unde ... giovanni lupo giovanni lupo buna ziua Lucrez ca frigotehnist la o fabrica de inghetata unde toata instalatia frigorifica are la baza amoniacul, in ture de 12 ore lucrate cu 24 libere ... (vezi toată discuția)
Timp lucrat 12 cu 24, 12 cu 48 lupusoruflorentina lupusoruflorentina Va rog sa-mi spuneti daca pentru un salariat care lucreaza: - 12 cu 24, 12 cu 48, - face ture de noapte,in functie de cum cad turele - lucreaza sambata si ... (vezi toată discuția)
Sporuri permanente sbyx sbyx Am si eu cateva nelamuriri : Pentru angajatii care lucreaza (in mod permanent) in ture (12/24 si 12/48) daca orele lucrate in zilele de sambata si duminica se ... (vezi toată discuția)