avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Inscriere masa credala/insolventa
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Inscriere masa credala/insolventa

Este adevarat ca in conditiile in care un creditor al unei societati aflate in insolventa detine o creanta garantata inscrierea in tabelul definitiv de creante se face la valoarea de evalurare a garantiei (daca aceasta este mai mica decat valoarea creantei)?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 13:29, 10 Decembrie 2009
Inscrierea in tabelul definitiv de creante se face la valoarea creantei devenita lichida, certa si exigibila, fara penalitatile calculate dupa deschiderea procedurii.
In functie de tipul garantiei creanteti veti avea sansa mai mare de a recupera creanta datorata. de catre debitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare sume coraliana coraliana Buna dimineata, Am de recuperat sume in urma vanzarii de marfa de la o firma care am aflat ca a intrat in insolventa? Ce trebuie sa fac pt ... (vezi toată discuția)
Cerere de admitere a creantei ContSters128282 ContSters128282 In cazul in care am aflat prin RECOM, ca SC debitoare este in pr insolventei si nu am fost instiintati de catre lichidator asupra termenului, mai pot depune o ... (vezi toată discuția)
Salariu nerecuperat nici dupa hotarare definitiva florinz florinz am hotarare definitiva prin care angajatorul este obligat sa-mi plateasca suma de 1300 lei reprezentand salarii neachitate. Am facut plangere penala si i-a ... (vezi toată discuția)