avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 280 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Ce trebuie sa plateasca asigurarea dupa accident?
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Ce trebuie sa plateasca asigurarea dupa accident?

Am avut un accident si la service au spus ca costa 2500 lei. Asigurarea mia scris: "Va aducem la cunostinta faptul ca oferta de despagubire in regie proprie este in cunatum de 1421.10 lei".
Dece scrie oferta? Suntem ca la targ sa negociem cat plateste?
Cat este obligat prin legea, sa plateasca asigurarea, daca o repar singur?
Va multumesc
Ultima modificare: Marți, 3 Martie 2020
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Alexa3211 , utilizator 21:05, 3 Martie 2020
Si eu lucrez gratis?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire regie proprie mai mica decat decontul mauzer mauzer Am un client (prieten) care a suferit o dauna, i s-a inmanat RCA insa a dorit sa isi repare auto in regie proprie. Asa ca efectuat un deviz ... (vezi toată discuția)
Am avut un acident cu masina si asigurarea de la vinovatul nu ... Andrea4564 Andrea4564 Am avut un acident cu masina si asigurarea de la vinovatul nu a platit nimic de 6 luni. Este mai bine sa dau in judecat pe asigurarea sau pe ala care mia lovit ... (vezi toată discuția)
Despăgubire rca ADR_C ADR_C Bună ziua, O să descriu pe scurt evenimentul și cele întâmplate ulterior. Am fost accidentat destul de tare de un domn care mi-a tăiat calea; ... (vezi toată discuția)