avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 285 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Schimbare culoare masina nou achizitionata
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Schimbare culoare masina nou achizitionata

Buna ziua!
Am achizitionat o masina, dar inca nu am trecut talonul pe numele meu. As dori sa schimb culoarea masinii. Stiu ca trebuie sa merg la RAR si apoi sa schimb talonul.
Intrebarea este daca trebuie mai intai sa trec talonul pe numele meu, apoi sa ii schimb culoarea si abia dupa aceea RAR si schimbat iar talonul, sau pot sa trec direct la schimarea culorii, RAR si talon; adica sa nu scot talon pe numele meu de doua ori: o data pe culoarea veche si a doua oara pe culoarea noua.

De asemenea as dori sa stiu care este procentul in care pot aplica alta culoare pe masina fara a-i modifica talonul.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabrista , utilizator 23:16, 9 Martie 2020
Maşina trebuie să fie cel puțin 50% în culoarea trecută în documente.
De asemenea, se poate schimba culoarea înaintea noii înmatriculări, o radiezi, primeşti numere roşii, o vopseşti, mergi la RAR, apoi o înmatriculezi.

Gabrista a scris:

Buna ziua!
Am achizitionat o masina, dar inca nu am trecut talonul pe numele meu. As dori sa schimb culoarea masinii. Stiu ca trebuie sa merg la RAR si apoi sa schimb talonul.
Intrebarea este daca trebuie mai intai sa trec talonul pe numele meu, apoi sa ii schimb culoarea si abia dupa aceea RAR si schimbat iar talonul, sau pot sa trec direct la schimarea culorii, RAR si talon; adica sa nu scot talon pe numele meu de doua ori: o data pe culoarea veche si a doua oara pe culoarea noua.

De asemenea as dori sa stiu care este procentul in care pot aplica alta culoare pe masina fara a-i modifica talonul.
Multumesc!

Ultima modificare: Luni, 9 Martie 2020
eugenoctavian1968, utilizator
Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare culoare masina yna81 yna81 Buna seara, as vrea sa va intreb la RAR cand fac programare pentru schimbarea culorii,in ziua programarii cum trebuie mers cu masina culoare de pe talon sau ... (vezi toată discuția)
Auto culoare neomologata rar alexandra31 alexandra31 Buna ziua am si eu o problema De curand am achizitionat o masina de pe un site de vanzari de la o persoana fizica Ne-am vazut mmi-a placut masina in special ... (vezi toată discuția)
Probleme acte masina atomix60 atomix60 Buna ziua, am cumparat o masina de la \\\\"un prieten\\\\". Masina e inmatriculata in Germania. Am fost am scos numere rosii, iar cei de la politie mi-au spus ... (vezi toată discuția)