avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Daca prin citatie instanta nu acorda un termen de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Daca prin citatie instanta nu acorda un termen de plata al taxei de timbru care este termenul de plata legal?

Buna ziua. Am primit citatie cu termen in dosar in data de 04.05.2020 si mi s-a pus in vedere obligatia de a achita taxa de timbru dar nu mi s-a dat termen pentru plata. Adica nu se mentioneaza ca in 10 zile sa platesc. Care este termenul de plata legal daca instanta nu il precizeaza?
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 10:54, 4 Martie 2020
10 zile, cf art 200, alin 3 Cod Procedura Civila

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit citatie dupa declinarea de competenta prin care mi se pune in vedere sa timbrez. cand trebuie sa platesc taxa de timbru? carlitosbest carlitosbest Salut. Am o cerere care a fost declinata de la Judecatorie la Tribunal iar la tribunal se constata ca cererea este insuficient timbrata ca trebuie sa achit ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru achitata. cerere anulata ca netimbrata. cerere de reexaminare sau apel? mariusstoican mariusstoican Buna ziua, Am formulat o cerere avand ca obiect contestatie la executare impotriva unei executari silite al carei titlu executoriu avea termenul de ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru maritza80 maritza80 Buna ziua. Cat costa timbrarea cererii de chemare in judecata cu privire la plata pensiei de intretinere precum si majorarea acesteia tinand cont de faptul ca ... (vezi toată discuția)