avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Parintele refuza sa imi dea actele necesare pentru a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Parintele refuza sa imi dea actele necesare pentru a dovedi cetatenia

Ma confrunt cu o situatie foarte nasoala din pacate....
As-i dori sa fac cetatenia Ungureasca sa am si cea Romaneasca si cea Ungureasca dar parintele in spetal tatal meu refuza sa imi dea certificatul lui de nastere ca sa pot sa fac legatura intre bunicul meu si el. Precizez ca de la bunicul meu certificatul de deces am putut obtine de la primarie ca si nepot de a lor caci avem aceasi nume.
De la tatal este mai greu pentru ca cei de la primarie mau zis ca el este in viata si numai personal poate sa ii dea actul respectiv...... iar el nici nu vrea sa stea de vb cu mine de 20 de ani nu lam vazut nici macar o ciocolata nu am primit de la el ce asi putea sa fac in situatia asta ca sa demonstrez gradul de rudenie intre bunicul meu si tatal meu ??
Deja is disperat si asi vrea neaparat sa pot sa fac acel act ca ma ajuta foarte mult pe plan profesional..... Va rog mult sa ma ajutati cu niste sfaturi sau chestii exacte cum sa procedezz. Va multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Va rog sfatuiti-ma!!! dreptul meu la mostenire?!?!? Audry Audry Buna ziua! Am mai explicat cazul acesta si nu prea am primit raspunsuri (de fapt cred ca n-am explicat bine). Situatie: tatal meu are un certificat de ... (vezi toată discuția)
Va rog urgent ajutor problema serioasa ! ati24 ati24 buna ziua am postat pe forum la dv. aici acum 1 luna jumate un articol citez ``Buna ziua asi avea si eu o intrebare la Dv. Alaltaieri seara am fost racolat ... (vezi toată discuția)
Speta maria_ioana maria_ioana Buna ziua, Am si eu o situatie in familie de genul: - bunica din partea mamei a fost casatorita legitim . Din aceasta casatorie a rezultat un copil. ... (vezi toată discuția)