avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Legea nr. 89/2019 reguli indemnizatie
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Legea nr. 89/2019 reguli indemnizatie

In ce conditii este posibil sa angajez o persoana care beneficiaza de indemnizatie de crestere a copilului, fara ca aceasta sa piarda dreptul de a beneficia de ea in continuare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:57, 4 Martie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea prevede ca , pe durata CCC se pot realiza în decursul unui an calendaristic, venituri supuse impozitului, prin desfășurarea efectivă a unei activități în perioada de concediu, al căror nivel net nu depășește de 5 ori cuantumul minim al indemnizației (n.m., 6250 lei) fara a distinge categoriile de venituri care se pot realiza. - echivalent a 520 lei net/luna - 889 lei brut/luna - echivalentul unui c.i.m. cu 71 ore/luna .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna dimineata!sunt in concediu crestere copil.as putea fi angajata ... #mamadedoi #mamadedoi Buna dimineata!Sunt in concediu crestere copil.As putea fi angajata cu norma de 2 ore fara a-mi fi afectata indemnizatia?Stiam ca exista un plafon de realizare ... (vezi toată discuția)
Concediu creștere copil și alte venituri econo econo Daca se suspendă contractul unei angajate pentru creștere copil pentru 2 ani si dupa 3 luni aceeași firmă vrea sa ii faca un alt contract pentru un alt ... (vezi toată discuția)
Ccc plus job part time Crystyana30 Crystyana30 Buna ziua , Dacă sunt in concediu creștere copil, stiu ca se poate lucra part time, Cate ore sunt permise pe saptamana/ luna ? Ce salariu se poate incasa ... (vezi toată discuția)