avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Model de reziliere contract de chirie spatiu....
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Model de reziliere contract de chirie spatiu....

Buna....ma ajuta si pe mine cineva cum sa redactez un contract de reziliere chirie
( in contract e specificat : pt.rezilierea , partile se obliga sa-si anunte intentia cu 60 zile inainte ) :(
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Narcizaa , utilizator 12:33, 10 Decembrie 2009
Nu trebuie un contract , ci o notificare prin care anuntati intentia rezilierii contractului:

Subsemnatul/ SC..... posesor..../ avand CUI/R, J.....
Notific
prin prezentarea rezilierea contractului de inchiriere incepand cu data de..............
in conformitate cu articolul..... din contractul de inchiriere.

data si semnatura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract inchiriere PetrescuP PetrescuP Cum poate fi abordată următoarea speță? 1) Chiriașii (persoane fizice) anunță pe mail proprietarul (PF) că au reziliat contractul de închiriere, au ... (vezi toată discuția)
Intrebare, contract de inchiriere alina240 alina240 Buna ziua, Am o intrebare daca ma poate ajuta cineva. In calitate de proprietar am dat in chirie un spatiu in baza unui contract de inchiriere. In ultima ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract inchiriere metex ginan ginan Stimati Domni, Poate imi da cineva cateva informatii cum mi-as putea minimaliza pierderile in cazul rezilierii unui contract inchiriere cu soc. Metex cerere ... (vezi toată discuția)