avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Proiect afir
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Proiect afir

In 2017 am depus un proiect la Afir pe masura 6.3 -apicultura.Detin 80 fam.albine pe PFA si lucram o suprafata de teren pe PF.
In 2018 mi s-a aprobat proiectul in baza documentelor emise de Primarie(Registrul agricol) si Apia (PFA si PF).
In iunie 2018 am semnat decizia de finantare in baza documentelor sus mentionate ,codul unic de identificare de la Apia fiind pe persoana fizica.
In 2020 am depus solicitare pentru transa a 2 a de plata aducand aceleasi documente ca la depunerea proiectului.
Afirul a refuzat solicitarea ca ar fi neconforma,deoarece nu am si terenul pe PFA.
Mentionez ca nu am primit nicio notificare in acest sens(nici verbal,nici oficial)pana la acest moment.
Acum mi s-a spus verbal ca proiectul va fi declarat neeligibil si ca trebuie sa dau banii, din prima transa, inapoi.
Am respectat toate clauzele contractuale si ma consider nevinovat.
Va intreb ce sanse am in instanta in fata autoritatilor Afir?

Alte discuții în legătură

Fonduri europene cultivare grau gruianuandreeaeugenia gruianuandreeaeugenia lucrez 50,65ha,am semanat 30ha cu grau,in toamna 2011,cu nu pot depune proiect pe masura 112,sant considerat neeligibil, nu am istoric rol APIA. (vezi toată discuția)
Cata incredere sa am in ofiterii de politie judiciara ai d.n.a -2 dosare acelasi continut plangere penala telecomanda telecomanda Am facut simultan doua plangeri penale pentru aceiasi fapta penala. 1). La parchetul unei judecatorii care a fost trimisa spre cercetare la un sectiede politie ... (vezi toată discuția)
Taxe primarie - pfa membru intr-o cooperativa agricola gruianu_andreea gruianu_andreea Buna ziua, sunt PFA si membru al unei cooperative agricole. In cursul anului trecut am facturat aprox 80% din produsele vandute prin intermediul cooperativei ... (vezi toată discuția)