avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cata incredere sa am in ofiterii de politie judiciara ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cata incredere sa am in ofiterii de politie judiciara ai D.N.A -2 dosare acelasi continut plangere penala

Am facut simultan doua plangeri penale pentru aceiasi fapta penala. 1). La parchetul unei judecatorii care a fost trimisa spre cercetare la un sectiede politie dintr-o comuna. 2) Directia Nationala Anticoruptie. Ambele plangeri aveau acelasi subiect si anume: Tulburare de posesie a unui teren agricol si primirea de subventii APIA pentru o suprafata mai mare decat cea trecuta in contractul de arenda. Arendasul firma a solicitat conform unor declaratii pe propria raspundere falsa si inexacta neconforme cu realitatea. Dupa care in urma acestor declaratii neconforme cu contractele de arenda primaria a eliberat adeverinte pentru obtinerea subventiilor APIA.
Legea nr. 78/2000
SECŢIUNEA a 41-a
Infracțiuni împotriva intereselor financiare ale Comunităților Europene
Art. 181. – (1) Folosirea sau prezentarea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, care are ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri din bugetul general al Comunităților Europene sau din bugetele administrate de acestea ori în numele lor, se pedepsește cu închisoare de la 3 la 15 ani și interzicerea unor drepturi.
Politistul de la politia din acea comuna ma chama si imi comunica la telefon ca respectiva firma Arendasul vrea sa ma despagubeasca cu o suma de bani pe ultimi 3 ani/ Politistul din comuna facand si ignorand faptul ca sunt si fapte de coruptie. Pe care face tot posibilul a le acoperii. Mentionez ca aceleasi documente au fos depuse la ambele institutii politie si DNA.
Din discutiile cu ofiterul DNA erau fapte de coruptie. Ce sa fac sa-i comunic imediat ofiterului DNA ca sectia de politie incearca a acoperii faptele de coruptie? Sa merg la politie dar imi este teama... nu patresc ca fata lui BERCEA MONDIALUL #-o Sa cer sprijinul DNA ?

Alte discuții în legătură

Atributii ofiter de politie la constatarea unei fapte de coruptie- atributii procuror judecatorie la constatarea unei fapte de coruptie telecomanda telecomanda Care sunt atributiile unui ofiter politist din cadrul unei politii municipale atunci cand constata ca intr-un simplu dosar de tulburare de posesie teren ... (vezi toată discuția)
Poate stie cineva legislatia privind infractiunile de coruptie,cu fonduri apia ? cornaca cornaca Un proprietar de teren agricol suprafata de 4 ha. Incheie un contrac de arenda cu o societate comerciala Panait srl, pentru o suprafata de 1,50 ha din cele 4 ... (vezi toată discuția)
Plangere penala impotriva poltistului si procurorului de caz,pentru abuz in serviciu cornaca cornaca In anul 2014 am depus o plngere penala pentru Tulburare de posesie si abuz in serviciu impotriva a doi fermieri cat si impotriva reprezentantilor unei ... (vezi toată discuția)