avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cumparare fond european spalatorie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cumparare fond european spalatorie

Buna ziua.Se poate cumpara un proiect fond european ?am gasit pe olx cu 30000lei sa cumpar un un proiect pentru spalatorie auto cu jetoane...vanzatorul spune ca firma este noua..si ca valuarea proiectului este de 44000 euro din care poti cumpara tot ce este nevoie pentru a deschide.ce ma sfatuiti?ce ar trebui sa stiu in cazul acesta sa fiu sigur de tranzactie?multumim

Alte discuții în legătură

Anulare contract vanzare-cumparare auto cristisan cristisan Buna ziua, Am cumparat de curand o masina pe persoana juridica. Vanzatorul mi-a spus verbal ca taxa auto este platita. Acelasi lucru era scris si in anuntul ... (vezi toată discuția)
Probleme cu antecontractul de vanzare-cumparare ,nu am clauze. iliescu44 iliescu44 Buna ziua , vreau sa va rog sa imi spuneti parerea dumneavoastra in urmatoarea problema : -in 2012 August am facut un antecontract de v-c pentru o vila in ... (vezi toată discuția)
Srl vs srl-d Slim2012 Slim2012 Va salut... Anul trecut am deshis un SRL unde sunt unic actionar, acum, am inceput sa ma documentez pe http://www.aippimm.ro despre fondurile europene ... (vezi toată discuția)