avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Suspendare Comitet Executiv
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Suspendare Comitet Executiv

Într-un poces aflat pe rol la o Asociație de proprietari instanța a suspendat întregul Comitetul Executiv înclusiv Președintele și a trimis dosarul la Parchet pentru cercetare.
Cine poate în continuare semna listele de întreținere și dacă este cazul unele contracte pentru diverse lucrări urgente?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:50, 5 Martie 2020
O asociatie nu poate functiona fara conducere.
Singura modalitate pe care o vad este alegerea unui nou comitet in cadrul unei adunari generale.
Pentru corecta si completa dv informare studiati atent disp L nr 196/2018
In cazul supus dezbaterii,este obligatoriu pentru asigurarea bunei functionari a asociatiei de proprietari sa fie convocata adunare generala fie de catre echipa mangeriala pentru care instanta a dispus incetarea exercitarii responsabilitatii,fie de catre minimum 20% dintre proprietari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum poate fi convocata adunarea generala daca presedintele nu o face in termenul legal? test13 test13 Buna ziua, Asociatie de proprietari cu 160 de apartamente. Cum poate fi convocata adunarea generala daca presedintele nu o face in termenul legal? Multumesc! (vezi toată discuția)
Asociați Jimbolia Jimbolia O întrebare am intr-o asociație convocarea adunări generale o poate face oricine din Membri Fondatori sau ? Doar președintele asociației ?! (vezi toată discuția)
Asociatia de proprietari a blocului nu are presedinte de ceva ... Theoleo2009 Theoleo2009 Asociatia de proprietari a blocului nu are presedinte de ceva vreme. Contul a fost inchis si nu se poate deschide altul decât daca administratorul este ... (vezi toată discuția)