avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil pentru mame care au lucrat ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil pentru mame care au lucrat si in strainatate in ultimele 24 de luni înainte de nașterea copilului

Bună ziua. Sunt însărcinată în 16 săptămâni iar până în saptamana 20 o sa lucrez in Spania. Din săptămâna 20 o sa ma angajez in Romania pentru o lună și jumătate. Întrebarea mea este pot dupa perioada lucrată în România sa imi dau demisia si sa pot beneficia dupa nașterea copilului de indemnizația de creștere sau este obligatoriu sa lucrez in continuare sau sa intru in concediu medical? Cum trebuie sa procedez in situatia mea pentru a putea beneficia de indemnizația de creștere luandu-se in calcul si perioada din Spania de aproximativ 12 luni lucrătoare dar nu consecutive? Va mulțumesc anticipat. O zi bună!
Ultima modificare: Joi, 5 Martie 2020
Alexandra 11, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:02, 5 Martie 2020
Daca in ultima perioadă dinaintea naşterii copilului veti desfăşura activităţi profesionale în România atunci se poate beneficia de indemnizaţie pentru creşterea copilului în România.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile unui femei care lucreazã in austria ggdaniel ggdaniel buna ziua,puteți sa-mi spuneți va rog daca sotia mea care lucreaza in Austria forme legale ca ingrijitoare va pute beneficia de prenatal si post ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! - indemnizație creștere copil petana12 petana12 Sunt insarcinata, a fost o sarcina surpriza, iar de la inceputul lunii septembrie mi-am dat demisia de la firma la care lucrez, mentionez ca lucrez din ... (vezi toată discuția)
Am citit că dacă ai realizat venituri în străinătate și în românia în ultimele 12 luni, pot beneficia de indemnizația de creștere a copilului în românia. este adevărat? Bursucel23 Bursucel23 Buna ziua, Am citit ca daca in ultimele 12 luni ai realizat venituri in strainanate si in Ro, acestea se cumuleaza. Este adevarat? Adica daca eu am ... (vezi toată discuția)