avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Aspecte contract de comodat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Aspecte contract de comodat

Buna ziua,
O societate a incheiat cu o pers fizica un contract de comodat pt spatiu. In contract este stipulat ca proprietarul accepta ca parte din acel spatiu (2 camere) sa poata fi dat spre inchiriere.
Legat de acest aspect, va rog sa ma ajutati cu raspunsuri la urmatoarele intrebari :
1. Firma (comodatarul) are obligatia de a anunta preluarea acestui spatiu in baza contractului de comodat? Daca da, atunci unde? La ONRC? La Adm Financiara?
2. Daca firma inchiriaza parte din acest spatiu la persoane fizice, atunci trebuie sa declare/inregistreze contractele de inchiriere la Adm Financiara? Exista o declaratie care trebuie depusa?
Multumesc!





Alte discuții în legătură

Ajutor inchiriere pfa pe cod caen 6820 norna norna Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu raspuns la urmatoarea intrebare: -[b]Persoana fizica P[/b] este proprietarul unui [b]apartament A[/b]. -aceeasi ... (vezi toată discuția)
Inchiriere sediu obtinut prin contract de comodat Lulica Lulica Buna ziua In cazul unui SRL cu asociat unic, acesta face un contract de comodat prin care o parte din locuinta si terenul sau sunt date societatii pentru ... (vezi toată discuția)
Comodat sau ctr.subanchiriere? popescu_car popescu_car Am un punct de lucru in spatiu inchiriat de la pers. fizica si declarat la adm. financiara de catre proprietar. Doresc sa subanchiriez sau sa fac ctr. comodat, ... (vezi toată discuția)