Buna seara si multumesc din suflet pentru bunavointa d voastra! Intrebare: Am achizitionat prin creditul investeste in tine o casa modesta la tara fiind data afara de `sotul alcoolic `si fara serviciu. Pe acte am semnat doar eu dar `sunt trecuta casatorita . Cum procedez sa fie bunul meu propriu , creditul fiind platit doar de mine in totalitate prin acest program special de creditare oferit celor inscrisi la o forma de studiu superior? De aproape un an inca nu am primit nici citatie! Se poate introduce partaj fara divort? El a refuzat separatia de bunuri. Multumesc anticipat!
ati depus divortul ? vedeti ce e cu dosarul.
Se poate cere partajul si fara divort, pana sa il terminati adica.
se prezuma ca bunul e comun asa ca va trebui sa cereti instantei sa constate ca regimul matrimonial a incetat la data despartirii in fapt si ati cumparat casa singura, prin program si achitati singura creditul si pe mai departe, asadar bunul e propriu
Va multumesc foarte mult! Nu stiam ca se poate asa! Se face o alta cerere pentru constatarea ca regimul matrimonial a incetatat? Multumesc din suflet aici nu stiu de ce se amana la infinit lucrurile.....
Multumesc inca o data foarte mult! Din pacate unii oameni nu au niciun Dumnezeu vor sa profite de altii....Nu as vrea ca un individ care ne a terorizat ani de zile pe mine si pe copilul meu si nu a muncit o zi sa aiba vreun drept si la acest ultim lucru pe care am putut sa l fac la o varsta destul de inaintata 50 chinuindu ma sa merg la postuniversitara in continuare....eram in drum si nu am putut astepta finalizarea divortului ca sa achizitionez aceasta mult modesta casa in taramurile severe ale Baraganului. Sper sa pot gasi rezolvarea! O seara cu sanatate va doresc!