avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Achizitie casa in concubinaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Achizitie casa in concubinaj

Buna ziua,
Traiesc de aproximativ 7 ani cu o femeie in concubinaj si avem o fetita impreuna. In momentul de fata sunt in proces de achizitie al unei case prin credit ipotecar si doresc sa stiu daca in viitor ma despart de ea, va avea vreun drept legal asupra casei mele?
Mentionez ca toate actele sunt pe numele meu(Antecontract, contract de credit si contract de vanzare cumparare) iar avansul si ratele le voi plati in intregime eu.

Va multumesc frumos!
O zi buna
Nefiind căsătoriți legal, niciunul dintre dvs nu are si nu va avea niciun drept asupra bunurilor celuilalt.
Multumesc frumos pentru raspuns.

raluk0207 a scris:

Nefiind căsătoriți legal, niciunul dintre dvs nu are si nu va avea niciun drept asupra bunurilor celuilalt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, traiesc de aproximativ 8 ani cu o femeie in concubinaj ... trandafirclaudiu trandafirclaudiu Buna ziua, Traiesc de aproximativ 8 ani cu o femeie in concubinaj si avem o fetita impreuna. In momentul de fata am achizitionat o casa prin credit ipotecar ... (vezi toată discuția)
Proprietar apartament glasgow glasgow Buna ziua! Traiesc in concubinaj cu viitorul sot de 3 ani si jumatate. La jumatatea lui aprilie ne vom cununa civil. In aproximativ o saptamana se va aproba ... (vezi toată discuția)
Coproprietar "prima casa' maria.maria.29 maria.maria.29 Am cumparat un apartament impreuna cu prietenul meu prin programul \"prima casa\". Cum el mai avea o proprietate, creditul a fost facut doar pe numele meu si ... (vezi toată discuția)