avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inregistrare buldoexcavator pe primarie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inregistrare buldoexcavator pe primarie

Buna ziua
Doresc sa import din China un buldoexcavator si apoi sa il inregistrez la primarie.
1. Transportatorul il aduce acasa si eu achit tva in vama,Pot sa am si alte probleme cu vama?Stiu ca de la acelasi producator in 2017 s-au mai importat si alte utilaje.
2.La primarie il inregistrez.Stiu ca nu am treaba cu RAR-ul.Dar intervine obligativitatea normei de poluare de minim euro 4?La autovehicule(care se inmatriculeaza la RAR),daca sunt noi , si aduse in Europa,trebuie sa aiba minim euro 4.

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Taxe import china calin andrei calin andrei Buna ziua, Doresc sa achizitionez 2 utilaje din China pe care sa le utilizez in procesul de productie (un CNC si o masina de infoliat).Care sint toate taxele ... (vezi toată discuția)
S.r.l. care face achizitii din china Catalin1706 Catalin1706 Buna ziua, Vreau sa deschid o societate comerciala, SRL sau SRL-D (inca nu stiu exact, daca aveti o idee care e mai ok pentru comert cu produse aduse din ... (vezi toată discuția)
Acte necesare inmatricularii unei masini cumparate in austria carina2012 carina2012 Buna seara. Doresc sa achizitionez o masina din Austria. Pentru a evita stresul ce urmeaza cu inmatricularea ei in Romania as dori sa stiu de ce acte am nevoie ... (vezi toată discuția)