avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Plata impozit teren persoana juridica
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Plata impozit teren persoana juridica

Buna ziua
In octombrie 2018 am achizitionat pe firma un teren intravilan pasune.In 2018 nu am achitat impozit.
Pe anul 2019 mi se calculeaza impozitul ca pentru un teren intravilan curti constructii.In octombrie 2019 ,le duc factura si chitanta de prestari servicii agricole (si de intrare si de iesire).Am facut cerere sa ne recalculeze pt ca ne incadram la acea clauza .Nu am primit inca nici un raspuns.
Intrebarea mea este:Eu daca in octombrie 2019 am activitate agricola,impozitul se recalculeaza pt anul 2019 sau pe viitorul an?Daca nu vor sa recalculeze , unde ma pot adresa sa cer o alta decizie?

Alte discuții în legătură

Impozit teren cu constructii melyse01 melyse01 buna ziua, Am un teren de 8000 mp din care acoperit de o constructie 256 mp.Terenul este in intravilan si este inregistrat in registrul agricol la rubrica ... (vezi toată discuția)
Impunere casa - teren intravilan agricol AnnaFranculescu AnnaFranculescu Buna ziua, Am un teren in Bucuresti (la iesire, dar tine de Bucuresti) care este intravilan agricol. In 2011 am obtinut certificat de urbanism si ... (vezi toată discuția)
Există proceduri pentru reevaluare sau recalculare a impozitului pe un treren intravilan pentru o persoană fizică? SergiuRD SergiuRD Există proceduri pentru reevaluare sau recalculare a impozitului pe un treren intravilan pentru o persoană fizică, în contextul noului cod fiscal? ... (vezi toată discuția)