avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Buna seara. Am si eu o problema. A intrat sotul in concediu crestere copil si i s-a facut contract de munca cu timp de lucru partial fara sa depaseasca cei 6250 lei/an la aceeasi firma dar cu alta functie. In cursul zilei de azi ne-au sunat de la primaria unde am depus dosarul ca nu se poate sa fie angajat la aceeasi firma chiar daca este pe alta functie. Si sa intrerupem imediat contractul. Oare este vreo eroare? Au dreptate?multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:32, 6 Martie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Au spus si baza legala ?
Nu. Decat ne-au zis ca cei de la AJPIS le-au transmis ca nu este ok sa fie angajat la aceeasi firma de unde a intrat in ccc cu timp partial cu alta functie

Cornel Vasile a scris:

Au spus si baza legala ?

Solicitati in scris, deoarece legea nu prevede si cat mai repede posibil, un punct de vedere de la Ministerul Muncii/ANPIS - agentia nationala pentru prestatii si inspectie sociala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venituri impozabile in ccc ValeriaNitu ValeriaNitu Buna seara! Sunt in ccc, copilul va face 1 an in martie. Am lucrat la un magazin tip minimarket si planuiesc ca in aprilie sa ma intorc la munca, dar cateva ... (vezi toată discuția)
Concediu creștere copil și alte venituri econo econo Daca se suspendă contractul unei angajate pentru creștere copil pentru 2 ani si dupa 3 luni aceeași firmă vrea sa ii faca un alt contract pentru un alt ... (vezi toată discuția)
Venituri din salarii in cic alinutz182000 alinutz182000 1. Buna, va rog sa îmi spune-ți dacă pot realiza venituri din SALARII in urma unui CIM la o alta firma pe perioada cât sunt in CCC a.i. sa îmi păstrez ... (vezi toată discuția)